BEMUTATKOZÓ

Esküvő fotózás

Esküvő fotózás – Geberle Berci esküvői fotós vagyok. Úgy gondolom, hogy az esküvői fotózás nem csak munka és kihívás. Az esküvői fotózás olyan terület, ahol a kreativitás és a látásmód is kiteljesedik. Fotó dokumentációmmal egy történetet mesélek el egy csodálatos napról. A kreatív fotózáson a kötelező, unalmas pózolásokat gyorsan átugorjuk és az igazi, őszinte nevetést, természetes pillanatokat fotózom. A szertartásokon viszont valószínűleg észre sem veszitek majd, hogy veletek voltam és lefotóztam a legjobb pillanatokat.

Esküvő fotózás“Készítettem már képeket a Szabadság hídon sétáló ifjú párról, majd átugrottunk egy játszótérre is. Egy másik kedves pár fotózása pedig csónakban, a Városligeti tónál történt, ez is nagyon izgalmas munka volt.” – FotoVideo Magazin: Geberle Berci interjú 

Nagyon szeretek esküvőket fotózni. Számomra a legnagyobb elismerés az, amikor a párok boldogan és elégedetten nézegetik az átadott fotóimat. Ha tetszettek a képeim és szeretnétek, hogy egy fiatal, szakmailag naprakész esküvői fotós örökítse meg az esküvőtöket, kérlek töltsétek ki az ajánlatkérő adatlapot.

Keressetek nyugodtan a közösségi oldalakon is.


Esküvő fotós információk

Hogyan érdemes árajánlatot kérni egy esküvő fotóstól?
Elsőként az esküvőtök időpontja és helyszíne szükséges hozzá. Ezután érdemes bejelölni azokat az eseményeket, amiről szeretnétek, hogy készüljön fotó (például: készülődés, egyházi szertartás, polgári szertartás, csokordobás, csoportképek, kreatív fotózás, vacsora, party, menyasszonytánc, menyecsketánc, stb.). Továbbiakban az esküvő fotózás tervezett kezdete és tervezett vége szükséges az árajánlathoz. Az üzenetben leírhatjátok a további információkat, kéréseket, kérdéseket az esküvő fotózással kapcsolatban.

Még nincs pontos forgatókönyvünk és az időpontokat, helyszíneket sem tudjuk. Kérjünk így is esküvő fotós árajánlatot?
Nyugodtan! : ) Ebben az esetben különböző esküvő fotós csomagokat küldök Nektek, amivel megközelítőleg tudtok kalkulálni.

Hány fotót kapunk összesen?
Egy egész napos esküvőn (a készülődéstől kezdve a menyecsketánccal bezárólag) körülbelül 600-800 db fotót adok át. Referencia fotókat a fotóalbumban találhattok.

Milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotókat?
Egy egész napos esküvőn például a következő formátumban:

  • Pendrive-on (JPG fotók)
  • DVD-n borítóval (zenés slideshow a fotókból)
  • Fotókönyv
  • Webes fotóalbum

További információkat az esküvő fotózásról az információk oldalon olvashattok.